Sunday, May 27, 2012

Whatever, whenever. EVERYTHING!

Hollaaaaaa~~~ selamat sore teman temaaan. yak! sekarang ocha nya lagi bosen banget tapi lagi gada ide buat nulis di blog. hmm lagian waktu di ICT nya juga tinggal 15 menit. actually there are many things I want to tell y'all. but yeah, I need more than 2 hours for doing my blog. I really want to write! really :/ but there is no time for me to do it. haaaaaaaaaaaaaaaah

BY THE WAY~~ bentar lagi gue pulang :D yep, tanggal 14 Juni gue bisa menginjakkan kaki di ubin rumah tercinta * kiss hug* HAAAA seneng bangeeeet. ga sabar pengen ketemu adek gue yg pastinya ucul kayak kakaknya :") but before that.....I have to face my final exam.................which means I have to study hard.....................which means I have to forget all the stuff like this for a while T_T NOOOOOOOO.

Saturday, May 12, 2012

Seniors Visit! SA PALEMBANG :)

Yap! maybe I've already told you that me and my mates are the first generation of Sampoerna Academy Bogor Campus... yeah, faktanya dari SD sampe SMA gue selalu jadi yang pertama! bukan ranking pertama.... tapi gue selalu jadi layaknya 'kelinci percobaan' di sekolah-sekolah. Waktu SD, gue masuk ke SDI Avicenna dan jadi first generation disana. gue adalah lulusan asli dari SD tersebut karena ya dari awal berdiri gue jadi bocah kelas satu pertama. dan pas SMP, gue termasuk salah satu siswa-siswi yang terseleksi untuk masuk kelas bilingual di SMPN 41 Jakarta.... ya... first generation of bilingual class di sana. and now?! I am being the first generation of the new international curriculum school Sampoerna Academy Bogor! Wow. entah apa rencana Allah swt. yang selalu nempatin hambanya sebagai pencoba pertama :')

Even I am the first generation of the school.... this school already stand for 3 years! the first Sampoerna Academy school is at Palembang and Malang. Ya, actually I have seniors! and they who are from Palembang came to visit us at 1st and 2nd of May!!! and I'm going to tell y'all about my exciting meeting with seniors :') secara gitu ya udah lama ga ngerasain punya senior fuahaha check this out :)

Friday, May 04, 2012

Denny Sumargo:Aku dan Sebuah Cerita